Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

«Ελληνική Ζύμη»: Η πρότυπη ελληνική επιχείρηση με βάση τη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Το τρίτο της εργοστάσιο “εγκαινίασε” πρόσφατα η εταιρία “Ελληνική Ζύμη” Μιχ. Αραμπατζή στη Σίνδο, ενώ για το 2018 έχει ήδη δρομολογήσει νέες επενδύσεις ύψους 5 εκ € σε μηχανολογικό εξοπλισμό και αναβάθμιση εγκαταστάσεων Με το “νέο μέλος” που προστέθηκε στην οικογένεια των κτιρίων της η εταιρία αριθμεί αυτή τη στιγμή γήπεδα μεγέθους 42.420 τ.μ. ενώ η συνολική στεγασμένη ανέρχεται στα 25.500 τ.μ. Τις άρτιες αυτές εγκαταστάσεις επανδρώνει άριστα εξειδικευμένο προσωπικό, με την πλειοψηφία του να αποτελλούν γυναίκες (περίπου το 52%).

Στους χώρους του ετοιμάζονται καθημερινά μεγάλες ποσότητες σε λογιών λογιών σφολιάτες, πίτες, πιτάκια και κρουσανάκια με εκλεκτά υλικά τα οποία εν συνεχεία συσκευάζονται και καταψύχονται για να εξυπηρετήσουν το ελληνικό και διεθνές κοινό! Η εταιρία Ελληνική Ζύμη εξάγει αυτή τη στιγμή σε 28 χώρες όπως ΗΠΑ, Γερμανία, Σουηδία, Τουρκία, Ηνωμένο Βασίλειο κ.α. με το ποσοστό του τζίρου της να κυμαίνεται στο 30% για τις εξαγωγές. Στρατηγικό συνεργάτη σε αυτή της την προσπάθεια έχει έναν από τους μεγαλύτερα σούπερ μάρκετ σε διεθνές επίπεδο τη Lidl.
Η συνεργασία με την Lidl ξεκίνησε από το 2004 και από τότε καλά κρατεί. Για την εταιρία συσκευάζονται 39 προϊόντα με την επωνυμία Καρδίς, τα οποία διατίθενται  σε όλα τα καταστήματα της Lidl σε Ελλάδα και Κύπρο. Ενώ στα σούπερ μάρκετ του εξωτερικού κυκλοφορεί με τις επωνυμίες EredanousToppoCulinea.  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προδιαγραφές της εταιρίας για συνεργασία είναι πολύ αυστηρές καθώς και οι έλεγχοι αρκετοί πυκνοί για τη διασφάλιση ποιότητας. Η “Ελληνική Ζυμή” με εμπειρία στα καταψυγμένα προϊόντα που μετράει από το 1974 πληρεί όλα τα τα standard, χρησιμοποιεί σύγχρονο εξοπλισμό για την παρακολούθηση της παραγωγικής διαδικασίας σε όλα τα στάδια, η αποθήκευση των προϊόντων γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους αποθήκευσης και κατάψυξης ενώ η διακίνηση των προϊόντων με ειδικά φορτηγά ψυγεία. Επίσης πληρεί τα πρότυπα BS ΕΝ ISO 9001:2008, BS ΕΝ ISO 22000:2005, ΙFS International Food Standard Issue 6: April 2014 (Higher Level).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου